Wat doen we

Schilderen

Schilderwerk lijkt eenvoudig, maar er komt vaak meer bij kijken dan men zou denken.
Vakkundig en degelijk schilderwerk is vakwerk. Klusteam MDM kan al uw schilderwerk vakkundig en degelijk verzorgen.

Wij verzorgen o.a:

  • Binnen- en buiten schilderwerk
  • Wandafwerking
  • Behangen & glasvezel
  • Gipsplaten uitvlakken
  • Airless spuiten
  • Houtrot herstellen

Timmerwerk

Klusteam MDM heeft een eigen timmerwerkplaats. Dit stelt ons in staat om bijvoorbeeld kasten op maat te maken.

Heeft u een specifieke wens, dan denken wij graag met u mee om die te kunnen vervullen!

Badkamers en keukens

De ideale badkamer of keuken is altijd een persoonlijke keuze. Romantisch, modern of rustiek. Klusteam MDM verzorgt ook uw verbouwing van A tot Z. In onze showroom hebben wij keuken en badkamer opstellingen staan die inspiratie kunnen bieden bij het samenstellen van uw perfecte badkamer of keuken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Onze verkoopadviseur kan u bijstaan in het ontwerpen van uw droom badkamer of keuken. Met ons virtueel ontwerp programma kunt u tijdens een adviesgesprek uw ideale opstelling samenstellen. Dit geheel aangepast aan uw budget, wensen en eisen.

Vaak betekent een nieuwe badkamer of keuken ook dat de oude gesloopt moet worden. U kunt dit uiteraard zelf doen, of laten doen. Klusteam MDM biedt u de mogelijkheid om deze zorg uit handen te nemen. Ons eigen klusteam kan naast de installatie van uw nieuwe badkamer of keuken dus ook het slopen voor u verzorgen.

Op deze manier weet u van tevoren precies wat alles gaat kosten, inclusief de installatie prijs. Onze adviseur kan u zonder verplichtingen het gehele traject van het sloopwerk tot het plaatsen van de nieuwe badkamer of badkamer voorrekenen in een complete offerte

Ramen, deuren en kozijnen

Onze deuren en kozijnen zijn niet alleen duurzaam en onderhoudsvriendelijk maar betekenen ook voor u een goede investering in de toekomst.

Bij een bezoek aan onze vestiging kunnen wij u informeren over de meest gangbare modellen (van modern tot klassiek, van robuust tot elegant, e.d.).

Wij werken o.a. met de volgende merken: Skantrae, Austria