Over Klusteam MDM B.V.

Klusteam MDM is er voor elke klus in en om het huis. Wij zijn in staat om de meerst voorkomende klussen zoals badkamers, stukadoren, verven, vloeren leggen, aan en afbouw van uw woning voor u te verzorgen.

Klusteam MDM B.V. heeft jarenlange ervaring in de renovatie/verbouw van woningen. Ook zijn wij voor alle installatiewerkzaamheden gecertificeerd (i.v.m. verzekering)
Daarnaast heeft de eigenaar sinds juni 2012 een showroom voor badkamers, keukens en tegels geopend aan de Korte Hoogstraat te Vlaardingen. Dit biedt de mogelijkheid om naast allerhande installatie en verbouwingswerkzaamheden ook gedegen materiaal advies te kunnen geven. Alle keukens en sanitair worden door Klusteam MDM geplaatst en geïnstalleerd.

Persoonlijke service en kwaliteit is voor ons het uitgangspunt, en wij maken graag met u een afspraak om een (uiteraard vrijblijvend) gedegen advies en offerte te kunnen uitbrengen. Een afspraak kan ook in het weekend of ‘s avonds plaats vinden. Om een afspraak te maken kunt u contact met ons opnemen.